Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Logo og foldere


Her kan du gratis bestille eller downloade Byg Garanti forbrugerfolderen og streamers med Byg Garanti logo.

Du kan også downloade logoer. Når du klikker på et link, starter download af logoet automatisk. Uanset hvilket link du klikker på, får du logoet i flere formater. Hvilket logo du skal bruge, afhænger af om du vil bruge det på t-shirts eller papir. Send evt. alle logoerne til den grafisk ansvarlige for opgaven. De ved, hvilket logo der skal bruges.

Dansk Byggeri har desuden indgået en rabataftale med Kailow Graphic, der giver medlemmerne adgang til en portal med en række grafiske skabeloner, der gør det nemt og enkelt at bestille og designe grafiske materialer med jeres eget logo sammen med logoet for Byg Garanti.

Husk, at du ikke må reklamere med Byg Garanti i tilbud eller kontrakter, der indgås med privatpersoner, når det omhandlende arbejde ikke er dækket af Byg Garanti. Fx kan nævnes arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1 mio. kr. inkl. moms. Det vil sige, at Byg Garantis logo i disse tilfælde skal fjernes fra brevpapiret, da der ellers er tale om vildledende markedsføring.

Yderligere arbejder, der ikke er dækket af Byg Garanti, er anført i Byg Garantis vedtægter.

    

Til dine kunder

Her kan du gratis bestille en folder, der forklarer dine kunder om fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti:

Byg Garanti forbrugerfolder

Du kan også udlevere Byggeriets Servicekoncept til dine kunder. Og når opgaven er udført, er det en god idé at bede dine kunder udfylde et evalueringsskema:

Byggeriets Servicekoncept (pdf)

Evalueringsskema (pdf)

Til dig

Her kan du downloade brochurer, som hjælper dig til bedre kunderelationer samt  tiltrækker kunder til din virksomhed:

80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti - Sådan får du fat i dem (pdf)

Kundenøglen (pdf)

Blanketter

I Dansk Byggeris Servicebutik har du mulighed for at bestille en række blanketter, der kan være gode at bruge, når du udfører en byggeopgave for en privatkunde

Gå til Servicebutikken