Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hyr trygt en håndværker

DI Byggeri vejleder medlemsvirksomhederne om, hvordan de begrænser coronasmitte, mens de arbejder i private hjem. Læs mere her.

Håndværkere har stadig god mulighed for at holde gang i hjulene. Det er vigtigt i en tid, hvor de fleste andre funktioner er lukket ned. Mange opgaver kan udføres selvstændigt eller af få personer med mulighed for at efterleve myndighedernes anbefalinger om afstand og skærpet hygiejne.

Det er derfor helt i overensstemmelse med anbefalingerne at bestille en håndværker til at give et tilbud på en renoveringsopgave eller komme forbi til en besigtigelse af et tag, vinduer eller carport, der står for en udskiftning.

Det er naturligvis vigtigt, at håndværker og kunde efterlever de vejledninger, der er angivet af myndighederne. DI  Byggeri har i regi af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge og anlæg være med til at udarbejde en praktisk vejledning til de mange håndværksvirksomheder om arbejde og tilbudsgivning ved private kunder.

Byg Garanti

Byg Garanti

Telefontid: tirs-fre kl. 10-12

Direkte: 33 77 30 67
E-mail: info@byggaranti.dk

Relateret indhold