Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betonarbejde med garanti

Beton danner fundamentet i rigtig mange byggeprojekter, og ofte bliver betonet brugt som underlag for andre materialer. Derfor er det utrolig vigtigt, at dit betonarbejde bliver udført ordentligt, og at betonkvaliteten er i orden. Få råd og vejledning til dit arbejde med beton

Støbning af gulv i beton
Mange gulve er i dag støbt på et underlag af beton. Det gælder både flise-, træ- og laminatgulve. Det betyder, at det underliggende betonarbejde er afgørende for, hvordan dit færdige betongulv kommer til at tage sig ud.

Det er også utrolig populært at lade betonen stå, som den er, med sit grå, industrielle look. Vil du have rå betongulve indendørs, kan det være en fordel at behandle overfladen ved fx at polere den, så den bliver nemmere at vedligeholde.

Problemer med fugt i beton
Fugt er et problem, der jævnligt kan forekomme ved betongulve og andre konstruktioner i beton. Fugtproblemer kan opstå af mange forskellige årsager og have alvorlige konsekvenser.

Fugtproblemer i betonen kan fx opstå, hvis det isolerende lag under betonen er for tyndt, eller hvis betonen ikke har fået den tørretid, det har brug for.

Sørg derfor altid for at være opmærksom på fugt og fugtige byggematerialer, når der arbejdes med beton i dit hjem eller støbes betongulv. Betontegl er ikke et problem, da de er hærdet og ikke er modtagelige for fugt på samme måde som betongulv.

Betonarbejde med garanti
En fugtskade i en betonkonstruktion kan være en rigtig bekostelig affære. I værste tilfælde skal konstruktionen støbes om, og hvis din betonarbejder ikke er dækket af en garantiordning, kan du risikere at stå med omkostningerne til reparationerne selv.

Den risiko løber du ikke, hvis du vælger et betonfirma, der er dækket af Byg Garanti. Så er du automatisk dækket med op til 150.000 kr. gældende pr. den 1. juli 2017, hvis det skulle være fejl eller mangler i det betonarbejde, du har fået udført.


Find en betonarbejder, der er dækket af Byg Garanti