Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Hvornår har du brug for en snedker?

Nogle gange har du brug for en ekstra grad af detaljer, når du skal have udført tømrer- eller håndværkerarbejde. Men hvornår skal du vælge en snedker?

En snedker kan hjælpe dig med specialbyggede løsninger, reparationer og tilpasninger af fx køkken- og opbevaringsmoduler. Her kommer 3 eksempler på, hvornår du har mere brug for en snedker end en tømrer til at løse din opgave.

Når dit hjem er fyldt med skæve vinkler
Hvis dit hus eller din lejlighed har skæve vinkler og rum i atypiske udformninger, kan du ofte have brug for en snedker, hvis du fx skal have lavet opbevaringsløsninger eller sat et nyt køkken op.
En snedker kan tilpasse alle løsninger præcis til dine rum og sørge for, at alt bliver pænt og lige – lige meget hvor skæve dine rum er.

Når du vil have noget, der ikke findes i alle andre hjem
Vil du gerne have unikke løsninger i dit hjem? Fx et specialbygget køkken eller en indbygget bænk? En snedker kan bygge løsninger, der opfylder lige præcis dine behov ned til den mindste detalje og som ikke findes i alle andre hjem.

Når du vil have repareret noget, du holder af
Hvis du vil bevare noget eksisterende, der er gået i stykker, kan en snedker ofte hjælpe dig. Din snedker kan ofte skånsomt reparere møbler, installationer og andre ting i dit hjem, som du gerne vil bevare.

Byggaranti dækker forbrugerne over hele landet
Hos Byggaranti er både forbrugerne og fagfolkene sikret. Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Fordelene ved et medlemskab af Byg Garanti for fagpersoner og virksomheder er, at langt de fleste danskere foretrækker at benytte håndværkere, der er dækket af Byg Garanti. Byg Garanti kan hjælpe dig med at finde snedkere over hele landet, og det er altid muligt for dig at finde en lokal snedker i Århus, Aalborg, Odense, København, eller hvor dit projekt måtte befinde sig.

Find en snedker i dit lokalområde
Vi har gjort det let for dig at finde en snedker i dit lokalområde, når du har brug for at få udført noget snedkerarbejde. Med søgefunktionen finder du altid snedkere, der er dækket af Byg Garanti, så du er sikker på et risikofrit forløb. Alt du skal gøre, er at indtaste fag og geografisk placering i søgefeltet. Hvis du fx søger en snedker i en by som København, Aalborg eller Århus, skriver du ”snedker København” eller ”snedker Århus”, og så får du en liste med godkendte snedkere i dit område.

Find en snedker med Byg Garanti

 

Snedker arbejde skal være af den rette kvalitet (foto: Hanne Gabel Christensen)