Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få det bedste samarbejde med din tømrer

Står du over for et byggeprojekt og mangler en tømrer? Måske til at lægge nyt gulv eller sætte det nye køkken op? Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige tømrer, som du har tillid til og som kan lave dit tømrerarbejde til en pris, du er tilfreds med

For at gøre dit tømrerprojekt så problemfrit som muligt, har vi samlet nogle erfaringer fra byggeprojekter rundt om i landet. Her får du et par rettesnore for, hvad du skal holde øje med, så dit tømrerprojekt bliver en succes.

Materialer
Det endelige resultat af dit tømrerarbejde afhænger i høj grad af hvilke materialer, dit tømrerfirma bruger. Ofte vil materialevalget have direkte indflydelse på den samlede pris på dit projekt. Derfor er det en god idé at være opmærksom på lige præcis det.

Kvaliteten af træet til dine nye trægulve eller lågerne til dit nye køkken betyder en hel del for det endelige resultat – både når det gælder udseende og holdbarhed.

Tag derfor altid en snak med din tømrer om materialer. Måske er det ikke altid de billigste materialer, der er det rigtige valg for dig.

Pris
Før din tømrer går i gang med arbejdet, er det vigtigt, at du får overblik over den samlede pris på projektet. Sørg for, at du altid får den fulde pris inkl. moms og materialer. Hvis du ikke sørger for at få en fast pris fra din tømrer, inden arbejdet går i gang, risikerer du at få ubehagelige overraskelser hen ad vejen. Vær opmærksom på om din tømrer bor langt væk og skal køre hver dag fra f.eks. Aalborg til Århus eller København til Odense. Det er ofte dig som kunde, der skal betale for kørsel og den tid, der bruges på transport.

Sæt dig altid ned og gennemgå opgaven og udgifterne med din tømrer. Så får du klarhed over, hvilke forventninger der eksisterer til samarbejdet, og din tømrer har de bedste muligheder for at udføre arbejdet under omstændigheder, der gør dig tilfreds.

Garanti
Lige meget hvor stort eller småt, dit byggeprojekt er, er det vigtigt, at du altid vælger en tømrermester, der er med i en garantiordning som Byg Garanti. Selv en mindre tømreropgave kan give dig store ekstraomkostninger, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt og din håndværker ikke er dækket af en garantiordning.

Når din tømrer er med i Byg Garanti, er du sikret med op til 150.000 kr. gældende pr. den 1. juli 2017, hvis der er fejl eller mangler i det arbejde, din tømrer har lavet for dig.

Byggaranti dækker forbrugerne over hele landet
Hos Byggaranti er både forbrugerne og fagfolkene sikret. Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Fordelene ved et medlemskab af Byg Garanti for fagpersoner og virksomheder er, at langt de fleste danskere foretrækker at benytte håndværkere, der er dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti kan hjælpe dig med at finde tømrer over hele landet, og det er altid muligt for dig at finde en lokal tømrer i Århus, Odense, København, Aalborg eller hvor dit projekt måtte befinde sig.

Find din tømrer
Vi har gjort det let for dig at finde en tømrer i dit lokalområde, der er er dækket af Byg Garanti. Alt du skal gøre, er at indtaste fag og geografisk placering i søgefeltet. Så hvis du fx søger en tømrer i København, skriver du ”tømrer København”. Det samme gælder selvfølgelig også, hvis du fx søger en tømrer i Århus, en tømrer i Odense eller hvor som helst ellers i landet, hvor du så vil få en liste med godkendte tømrere i dit område.

Find en tømrer med Byg Garanti

Karen og Sørens tømrerfirma var billigt – men deres tømrerarbejde var desværre derefter. (foto Nicky Bonne)