Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dækning og regler for hovedentrepriser

En entreprise er normalt noget, man forbinder med store bygge- og anlægsopgaver til mange millioner kroner. Men en entreprise kan også være en tømrer, der skal bygge nyt eller udføre en reparation og som hyrer fx en murer eller maler til en del af opgaven.

Når du skal have lavet byggeprojekter, der omfatter flere forskellige faggrupper – fx en tømrer, en murer og en VVS’er – kan du arrangere projektet på forskellige måder.

  • Du kan selv indhente tilbud fra håndværkere fra de forskellige faggrupper og selv udvælge hvilke håndværkere, der skal udføre de forskellige dele af projektet. Den løsning giver dig fuldt indblik og frihed til at vælge præcis de håndværkere, du føler dig mest tryg ved. Dog kræver denne løsning også både tid og en hel del indsigt i byggeprocesser. 
  • Hvis du ikke selv vil styre projektet, kan du vælge at udbyde opgaven som en hovedentreprise. Med en hovedentreprise kan du få en række samlede tilbud fra forskellige entreprenører, der selv sørger for at udvælge håndværkere til de enkelte delopgaver.

Find håndværkere, der er dækket af Byg Garanti
Der er mange fordele ved at vælge en håndværker, der er dækket af Byg Garanti. Men hvordan ved du, at din håndværker er dækket?

Vi har gjort det nemt for dig at finde en håndværker, der er dækket af Byg Garanti. Er du fx ansvarlig for at finde håndværkere til en totalentreprise i København, kan det være en fordel, at søge efter håndværkere i Københavnsområdet. Brug vores søgefunktion og få et overblik over håndværkere i dit lokalområde, der er dækket af Byg Garanti.

Find håndværkere med Byg Garanti her