Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

3 fordele ved at vælge et byggefirma, der er dækket af en garantiordning

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du vælger byggefirma. Pris, materialer og serviceniveau er nogle af dem. Men før du beskæftiger dig med byggeprojektets pris osv., er der et spørgsmål, du bør stille dig selv: Er byggefirmaet med i en garantiordning?


At du vælger et byggefirma med en garantiordning kan være afgørende for, om dit byggeri bliver en succes. Det er ikke dyrere at vælge et garantidækket byggefirma – og det giver dig en vigtig sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Her får du tre af de vigtigste fordele ved at vælge et byggefirma, der er dækket af Byg Garanti.

Sikkerhed - Du kan føle dig tryg
Når du vælger et byggefirma, der er med i en garantiordning, kan du føle dig tryg hele vejen igennem dit byggeri. Med en garantiordning som Byg Garanti er du nemlig dækket ind, hvis uheldet skulle være ude, og resultatet af dit nybyggeri eller byggeprojekt ikke er tilfredsstillende.

Økonomi – Slip for uforudsete udgifter til fejl og mangler
Der kan være rigtig mange penge at spare, når du vælger at bruge et byggefirma, der er med i en garantiordning. Det koster dig som udgangspunkt ikke ekstra at vælge en håndværker, der er dækket af Byg Garanti. Men det kan spare dig for rigtig mange penge, hvis uheldet er ude, og der skal laves noget om ved projektet.

Hvis der viser sig at være fejl, sjusk eller mangler ved det arbejde, du har fået udført, bliver udgifterne til udbedring dækket af Byg Garanti. Det gælder også, selvom det byggefirma, der oprindeligt udførte arbejdet, er gået konkurs i mellemtiden.

Tid – Du undgår lange, besværlige processer
Skulle det ske, at du finder fejl ved det byggearbejde, du har fået udført, kan det spare dig for meget tid og besvær, hvis dit byggefirma er dækket af Byg Garanti. Det kan desuden være en fordel at vælge et lokalt byggefirma, så bor du i Århus bør du vælge et byggefirma i Århus eller Aalborg eller i det mindste i Jylland. Bor du på Fyn kan en byggefirma i Odense være en mulighed, men vil du hellere bruge et af de større, skal du måske finde et byggefirma i København. Hvis der opstår problemer med at få dit byggefirma til at udbedre fejl og mangler, får du hurtigt og nemt hjælp fra Byg Garanti. Vi hjælper dig med at få udbedret manglerne og afsluttet sagen så hurtigt som muligt.


Find et byggefirma med Byg Garanti her