Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dine fordele ved at vælge en håndværker, der er dækket af Byg Garanti

En af de vigtigste beslutninger omkring dit byggeprojekt er, når du skal vælge hvilken håndværker, der skal udføre arbejdet. Vi anbefaler, at du altid vælger en håndværker, der er dækket af en garantiordning som Byg Garanti. Herunder får du 3 gode grunde til hvorfor

Du sparer penge
Selv de billigste håndværkere kan vise sig at blive dyre i længden. Der kan opstå uventede udgifter til udbedring af ufuldstændigt arbejde og reparation af fejl.

Når din håndværker er dækket af Byg Garanti, slipper du for uventede udgifter som dem nævnt ovenfor. Byg Garanti dækker for udbedring af fejl og mangler pr. den 1. juli 2017 for helt op til 150.000 kr. Det koster dig ikke ekstra at vælge en håndværker med Byg Garanti. Men du kan spare rigtig mange penge, hvis uheldet er ude.

Du sparer tid
Hvis du er uheldig og opdager fejl eller mangler ved dit håndværkerarbejde, kan du spare mere end penge. Vælger du en håndværker med Byg Garanti, kan du slippe for den lange, seje tur gennem retssystemet. En proces som godt kan få en del boligejere til at opgive på forhånd.

Du kan føle dig tryg
Når du vælger håndværkere, der er dækket af en garantiordning, kan du føle dig tryg hele vejen gennem dit byggeprojekt. Når din håndværker er dækket, behøver du ikke at bekymre dig om konsekvenserne, hvis det viser sig, at håndværkerarbejdet ikke er udført ordentligt.

En forsikringsordning som Byg Garanti sikrer dig nemlig pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. i tilfælde af fejl, sjusk og mangler. Garantien gælder på alle størrelser af opgaver, lige fra små reparationer til byggeentrepriser på op til en million kr. inkl. moms, og du er også dækket, hvis dit håndværkerfirma skulle gå konkurs.

Find en håndværker, der er dækket af Byg Garanti
Der er altså mange fordele ved at vælge en håndværker, der er dækket af Byg Garanti. Men hvordan ved du, at din håndværker er dækket?

Vi har gjort det nemt for dig at finde en håndværker i f.eks. Aalborg, Århus eller København, der er dækket af Byg Garanti. Brug vores søgefunktion og få et overblik over håndværkere i dit lokalområde, der er dækkede af Byg Garanti.

Find en murer med Byg Garanti her


Find billig håndværker i Aalborg, Århus, Odense eller København (foto Simon Ladefoged)