Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Rådgivning

Skal du have lavet en større ombygning, fx et helt nyt badeværelse, eller en tilbygning, er det en god idé at alliere sig med en rådgiver, fx en arkitekt eller en ingeniør.


Jo før du inddrager en rådgiver i dine byggeplaner, jo bedre - for det er en fordel for både dig og håndværkerne, at du kan vise målfaste tegninger af opgaven og fremlægge konkrete ønsker til materialer.

På den måde kan der fra starten laves et tilbud, der tager højde for alle detaljer i dit byggeri.


Brug for rådgivning?

I mange tilfælde kan det være nødvendigt at inddrage en rådgivende ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. Det gælder især, hvis du planlægger forandringer ved husets bærende konstruktioner, fx at få flyttet en væg, at få sat ekstra vinduer ind eller at omdanne tørreloftet til boligareal. Ved nogle kloak- og elarbejder kan det også være en god idé at få rådgivning.


Energikrav

Der er skærpede krav til energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger. Det betyder, at det kan være nødvendigt at søge rådgivning, fx hos en ingeniør eller en energikonsulent, når du planlægger en tilbygning eller renovering. Rådgiveren kan hjælpe med at beregne, hvordan renoveringen eller tilbygningen kan leve op til de nye energikrav.


Én virksomhed der kan klare det hele

Totalløsninger

Gældende vedtægter

Download vedtægterne gældende fra den 15. maj 2019

Vedtægterne gælder for aftaler indgået efter den 15. maj 2019. Tidligere vedtægter for aftaler indgået før den 15. maj 2019 finder du her