Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeri hjælper din virksomhed

Som medlem af Dansk Byggeri er du automatisk omfattet af Byggeriets Servicekoncept, Byggeriets Ankenævn og Byg Garanti. Ordningerne styrker byggeriets omdømme, skaber tillid til din virksomhed og er dermed med til at skaffe din virksomhed flere kunder


For at så mange forbrugere som muligt skal kende fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti, kører Dansk Byggeri årligt flere landsdækkende presse- og reklamekampagner. Og kampagnerne virker! I 2018 viste en undersøgelse fra YouGov, at 72 % af forbrugerne kender Byg Garanti. Heraf foretrækker 80 % en håndværker med Byg Garanti.

Derfor er det vigtigt, at du i din markedsføring viser, at din virksomhed er dækket af Byg Garanti. Så giver du nemlig din virksomhed en værdifuld konkurrencefordel.

Dansk Byggeri stiller desuden en række værktøjer og færdige reklamematerialer til rådighed for din virksomhed her på sitet. Alt hvad du skal gøre er at klikke på “Værktøjskassen”. I “Servicebutikken” finder du også masser af nyttige blanketter og markedsføringsmateriale. Fx brochuren “Byg Garanti er med i prisen” som er lige til at give dine kunder i hånden sammen med et tilbud. Du kan downloade eller bestille brochuren i “Servicebutikken”.

Gå til Servicebutikken
Gå til Værktøjskassen

Jeg håber, at du får udbytte af hjemmesiden - både fagligt og økonomisk. 

God læselyst!

Lars Storr-Hansen
adm. direktør, Dansk Byggeri