Dine fordele

Som service- og branchemedlem af DI Byggeri med tilvalg af Byg Garanti er du automatisk omfattet af Byggeriets Servicekoncept, Byggeriets Ankenævn og Byg Garanti. Ordningerne styrker byggeriets omdømme, skaber tillid til din virksomhed, og er dermed med til at skaffe din virksomhed flere kunder.

Læs mere om service- og branchemedlemskab i DI Byggeri her

For at så mange private forbrugere som muligt skal kende fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti, kører DI Byggeri årligt flere landsdækkende presse- og reklamekampagner. Og kampagnerne virker! I 2020 viste en undersøgelse fra YouGov, at 65 % af forbrugerne kender Byg Garanti. Heraf foretrækker 80 % en håndværker med Byg Garanti.

Derfor er det vigtigt, at du i din markedsføring viser, at din virksomhed er dækket af Byg Garanti. Så giver du nemlig din virksomhed en værdifuld konkurrencefordel.

DI Byggeri stiller desuden en række værktøjer og færdige reklamematerialer til rådighed for din virksomhed her på siden. På DI Byggeris hjemmeside under “Publikationer og blanketter” finder du også flere nyttige blanketter og markedsføringsmateriale. F.eks. vores forbrugerfolder som er lige til at give dine kunder i hånden sammen med et tilbud. Du kan downloade folderen i “Publikationer og blanketter”.

Derudover kan du nemt downloade logoer og bestille streamers til din bil, som du kan bruge i din markedsføring. Læs mere om, hvordan du markedsfører din virksomhed med Byg Garanti her.

Gå til publikationer og blanketter.

Byg Garanti

Byg Garanti

Telefontid: tirs-fre kl. 10-12

Direkte: 33 77 30 67
E-mail: info@byggaranti.dk

Relateret indhold