Som medlem af DI Dansk Byggeri er du automatisk omfattet af Byggeriets Servicekoncept, Byggeriets Ankenævn og Byg Garanti. Ordningerne styrker byggeriets omdømme, skaber tillid til din virksomhed og er dermed med til at skaffe din virksomhed flere kunder.

For at så mange private forbrugere som muligt skal kende fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti, kører DI Dansk Byggeri årligt flere landsdækkende presse- og reklamekampagner. Og kampagnerne virker! I 2019 viste en undersøgelse fra YouGov, at 68 % af forbrugerne kender Byg Garanti. Heraf foretrækker 81 % en håndværker med Byg Garanti.

Derfor er det vigtigt, at du i din markedsføring viser, at din virksomhed er dækket af Byg Garanti. Så giver du nemlig din virksomhed en værdifuld konkurrencefordel.

DI Dansk Byggeri stiller desuden en række værktøjer og færdige reklamematerialer til rådighed for din virksomhed her på siden. På DI Dansk Byggeris hjemmeside under “Publikationer og blanketter” finder du også flere nyttige blanketter og markedsføringsmateriale. Fx brochuren “Byg Garanti er med i prisen” som er lige til at give dine kunder i hånden sammen med et tilbud. Du kan downloade eller bestille brochuren i “Publikationer og blanketter”.

Gå til publikationer og blanketter

Markedsfør din virksomhed

Loading...
Scroll til top af siden