For virksomheder

For virksomheder

Som medlem af Dansk Byggeri er dit arbejde omfattet af Byg Garanti. Det skaber tryghed og tillid blandt kunderne og giver dermed flere opgaver. Byg Garanti giver boligejere op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af fejl eller mangler på håndværksmæssigt arbejde udført af et medlem af Dansk Byggeri.

Dine fordele

Som medlem af Dansk Byggeri er du automatisk omfattet af Byggeriets Servicekoncept, Byggeriets Ankenævn og Byg Garanti. Ordningerne styrker byggeriets omdømme, skaber tillid til din virksomhed og er dermed med til at skaffe din virksomhed flere kunder.
Læs mere

Giv kunderne mulighed for trygt at kunne hyre en håndværker

Her kan du se Dansk Byggeris anbefalinger til medlemsvirksomhederne om, hvordan de begrænser coronasmitte, mens de arbejder i private hjem.
Læs mere

Markedsfør din virksomhed

81 % af dine potentielle kunder foretrækker ifølge analyseinstituttet YouGov håndværkere med Byg Garanti. Sørg derfor altid for at bruge Byg Garantis logo i din markedsføring. Det betaler sig.
Læs mere

Hvis en kunde klager

De færreste undgår, at de af og til får en klage over et stykke arbejde, som de har lavet. Klagen kan være berettiget eller uberettiget.
Læs mere

Hvad er Byg Garanti?

Her kan du læse om, hvad Byg Garanti dækker, hvor længe Byg Garanti dækker samt finde vedtægterne for Byg Garanti.
Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om Byg Garanti

Denne række af spørgsmål og svar skal udelukkende ses som en forenklet opstilling af de hyppigste spørgsmål fra virksomheder.
Læs mere
Loading...
Scroll til top af siden